Medewerkers Kids & Co Paulus BorstraatSonja
Vestigingsmanager

Ik ben Sonja van Santen, ik ben de grondlegger van Kids & Co, Nadat ik afgestudeerd ben als sociaal agoog ben ik gaan werken voor de zending van de Nederlands hervormde kerk, ik heb daar jaren kinderen voorbereid op hun vertrek naar ontwikkelingslanden. Mijn wens was toen om langer met kinderen op te trekken, daaruit resulteerde de oprichting van Kids & Co in 1995.

Mijn taken binnen Kids & Co zijn divers, ik ben verantwoordelijk voor het pedagogisch klimaat en kwaliteit, het zorgdragen voor de antroposofische invulling en het daarbij ondersteunen van alle medewerkers. Daarnaast begeleid ik de medewerkers op arbeidsgerelateerde zaken en geeft ik leiding aan het team.

Ik ben door de week te vinden op alle vestigingen en mijn vaste plekje is op de Paulus Borstraat. 

Sabrina
Babygroep


Olaf
Dreumesgroep

Mijn naam is Olaf. Ik ben 27 jaar en woon samen met mijn vriendin Renate en onze twee zoontjes Abel (2,5 jaar en Sep (2 maanden). Sinds maart 2015 loop ik stage bij Kids & Co omdat ik de studie Pedagogisch Medewerker niveau 3 volg. Ik zal te vinden zijn op de maandag, dinsdag en donderdag. Vrijdag is mijn schooldag. In mijn vrije tijd speel ik voetbal in een vriendenteam van Amsvorde en ik loop hard.

Tot voor kort was ik werkzaam als manager van de Rode Winkel Amersfoort. Het faillissement heeft mij doen besluiten een nieuwe uitdaging aan te gaan. Het sociale contact leggen, wat mij in de winkel altijd erg goed afging, gecombineerd met mijn ervaringen als vader hoop ik hier verder uit te kunnen bouwen en daarmee tevens de basis te leggen voor mijn nieuwe carrière.

Ik hoop snel kennis met jullie te maken. Ik heb er veel zin in.. 


Miranda
Peutergroep

Ik ben Miranda en te vinden op de dreumesgroep. Al ruim 8 jaar werk ik met veel plezier bij Kids & Co. Samen met mijn vriend en dochtertje woon ik in Amersfoort. In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden bij mijn paard. Ik hoop er samen met de kindjes een gezellige tijd van te maken.

Laura
Dreumesgroep

Ik ben Laura, bijna twee jaar getrouwd en trotse moeder van mijn bijna 1 jaar oude zoontje Joe. Ik werk al zes jaar met veel plezier bij Kids & Co en ben op de dreumesgroep.

 

Fela
Peutergroep

Ik ben Fela, 29 jaar en na het behalen van mijn SPW3 diploma ben ik begin 2009 begonnen op de vestiging aan het Spinetpad. Toen Kids & Co in september 2011 een vestiging aan de Paulus Borstraat ging openen ben ik meteen mee gegaan om daar de peutergroep te starten. en tegenwoordig werk ik drie dagen per week en heb ik 1 dag ouderschapsverlof.

Marije
Peutergroep

Hallo, ik zal me even aan u voorstellen. 
Mijn naam is Marije en heb 2 kinderen van 5 (jongen) en 8 jaar (meisje).
Ik werk nu al weer een tijd bij Kids & Co en voel ik me helemaal thuis! 
Dit probeer dit ook aan de kinderen over te brengen, zodat zij een fijne dag hebben!!
Ik ben werk op maandag, dinsdag en donderdag op de peutergroep.

In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn kinderen, hardlopen, mountainbiken, gitaar spelen en vissen.
Verder ga ik graag naar het noorden waar ik oorspronkelijk vandaan kom.
Samen met de rest van mijn collega's hoop ik u en uw kind(eren) een fijne tijd te bezorgen bij Kids & Co.

Groetjes Marije

Claudia
Dreumesgroep

 

Ik ben Claudia en ik werk sinds oktober 2011 bij Kids & Co, begonnen op de vestiging aan de Van Linschotenstraat. en sinds mei 2017 op de vestiging aan de Paulus Borstraat. Ik werk in totaal al ruim 17 jaar in de kinderopvang. Na mijn afstuderen aan de Hogeschool van Utrecht waar ik de opleiding tot Creatief Therapeut (Beeldende Vorming) in 2000 heb afgerond, ben ik per toeval in de kinderopvang terecht gekomen. Ik vond en vind het erg leuk en vooral bij Kids & Co waar wij werken vanuit een antroposofische inslag kan ik het creatieve uit mijn opleiding goed inzetten bij de peuters. 
Mijn vrije tijd wordt meestal in beslag genomen door mijn gezin met een (stief-) dochter van bijna 14 jaar, een zoon van 12 jaar en een dochter van bijna 6 jaar. Als er dan nog wat tijd over is dan mag ik graag een hengeltje uitwerpen, een boek lezen of een filmpje kijken met een goed glas wijn!

Ilona
Invalleidster

Ik ben Ilona, 22 jaar en woon sinds kort samen met mijn vriend in Amersfoort.
Ik volg de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening aan de Hogeschool Utrecht.
Naast mijn studie werk ik al ruim 3 jaar met heel veel plezier bij Kids & Co en ik heb het nog altijd even naar mijn zin met alle lieve kids en collega's. 


Laura
Invalleidster

Ik ben Laura en ben 22 jaar. Ik woon in Utrecht en ben dit jaar afgestudeerd als maatschappelijk werker aan de Hogeschool Utrecht. Vanaf de zomer van 2015 werk ik als invalkracht bij Kids & Co. Ik heb er ontzettend veel zin in en wil hier samen met de kinderen een leuke tijd van maken. 

Chantal
Invalleidster

Ik ben Chantal, getrouwd met Reinier en samen met onze kinderen wonen wij in Amersfoort-Schothorst

Ik heb korte tijd in de kinderopvang gewerkt en de afgelopen jaren heb ik in het basisonderwijs les gegeven aan groep 1/2. Nu wil ik me bij Kids & Co gaan richten op jongere kinderen. Ik vind het fijn om voor kleine kinderen te zorgen, kinderen persoonlijke aandacht te geven, ze te volgen en begeleiden in hun ontwikkeling en activiteiten met ze uit te voeren.

Ik hou van sporten, ik loop 1 x per week hard en ik sport in de sportschool. Daarnaast ga ik in mijn vrije tijd graag uit eten met mijn man, spreek 's avonds af met vriendinnen of doe leuke dingen met mijn kinderen.

Groetjes Chantal

Lia
Invalleidster

 

Hallo mijn naam is Lia en ik ben 19 jaar.

Ik heb net mijn opleiding Pedagogisch Werk nivo 4 afgerond en ben gestart bij Kids & Co als invalkracht. Ik woon in Lunteren en in mijn vrije tijd vind ik het leuk om creatief bezig te zijn, te tekenen of lekker te lezen.

Ik heb het altijd al heel erg leuk gevonden om met kinderen te werken en ben dan ook heel erg blij om bij Kids & Co te mogen beginnen :-)

 Laura
leidster

 

Hallo ik ben Laura.,

Ik ben vanaf november het vaste gezicht op de woensdagmiddag. De overige dagen werk ik op de vestiging aan de Van Linschotenstraat op de babygroep waar de kindjes van 0 t/m 2 jaar zitten. Het is een ontzettende leuke groep om op te werken.

 

Arthur
Stagiair