Medewerkers Kids & Co Van LinschotenstraatPeter
Vestigingsmanager

Ik ben Peter van Santen. Ik ben in november 2009 bij Kids & Co begonnen als vestigingsmanager aan de Van Linschotenstraat. In het verleden heb ik vrij verschillende functies vervuld, politie Den Haag, kantoormanagement  Facility management, Call Centers opzetten en aansturen, opzetten pensioenadviesburo in België en nu dus in met veel plezier in de kinderopvang. Naast mijn rol als vestigingsmanager ben ik ook verantwoordelijk voor de financiële en administratieve organisatie binnen Kids & Co 

In mijn vrije tijd hou ik mij bezig met duiken. Zowel binnen als  buiten Nederland gedoken. Zeeland, de Noordzee maar ook in Egypte, op Bali en de Malediven. Daarnaast mag ik als PADI assistent instructeur ook cursussen geven en ben ik EFR/CFC instructeur waardoor ik ook de EHBO opleidingen van de Kids & Co medewerkers mag verzorgen.

Laura
Babygroep

 

Hallo ik ben Laura., Ik ben vanaf september het vaste gezicht van de babygroep waar de kindjes van 0 t/m 2 jaar zitten. Het is een ontzettende leuke groep om op te werken.

Hiervoor was ik al invalleidster al aan het werk Bij Kids & Co.

 

Nathalie
Babygroep

Hallo

Mijn naam is Nathalie en ik mag het team hier bij Kids&Co komen versterken.

Ik heb alweer 15 jaar ervaring op mogen doen in de kinderopvang en na een korte tussenperiode bij een verzorgingstehuis ben ik blij dat ik hier mijn passie weer mag voortzetten!

Een dag op de opvang verveelt nooit en brengt altijd weer nieuwe ervaringen en inspiratie met zich mee en zie het dan ook eigenlijk niet als werk ,voor mij voelt het als nieuwe energie opdoen.

Thuis ben ik partner en mama van twee dochters in de leeftijd van alweer 7 en 9 jaar. Ook hebben we veel huisdieren dus het is altijd erg levendig en gezellig!

Samen met mijn collega’s de kinderen en jullie als ouders hoop ik hier een fijne tijd te mogen gaan beleven!


Wendy
Babygroep

Hallo ,mijn naam is Wendy ,25 jaar oud en woon in Ermelo.

Hier woon ik samen met mijn vriend, hond en in juli verwachten wij ons eerste kindje.

Sinds 2010 ben ik werkzaam in de kinderopvang en heb ervaring met alle leeftijden.

Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn met de kinderen en vooral om ze op te zien groeien en hun eigen ik te vormen. 

Ik kom als invalkracht Kids & Co versterken , ik kijk hier er erg naar uit.

 

Thara
Peutergroep

 

Hoi allemaal, ik ben Thara en ben momenteel 23 jaar oud. Ik woon in het altijd gezellige Barneveld bij mijn ouders thuis en ben net afgestudeerd op het MBO Amersfoort.

Ik ben als invalleidster begonnen bij Kids & Co en per 1 december ben ik het vaste gezicht op de peutergroep.

In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met oppassen en hou ik er van om een goed boek te lezen of lekker hard te lopen!

Ik heb er erg veel zin in en hoop er een leuke tijd van te maken met de kinderen.

 

Mirjam
Peutergroep

Hallo allemaal, 

Ik ben Mirjam, 32 jaar en het nieuwe gezicht bij Kids & co. Een aantal jaar geleden heb ik al met veel plezier in de kinderopvang gewerkt en ik ben blij dat ik dit nu bij Kids & Co weer mag doen. 

Samen met mijn man en zoontje woon ik in Harderwijk. In mijn vrije tijd spreek ik graag af met vrienden, probeer ik 2x per week te sporten en ben ik vooral druk bezig met ons zoontje. Verder willen wij zoveel mogelijk van de wereld zien en proberen we ieder jaar een mooie reis te maken. 

Groetjes Mirjam

 

Chantal
Invalleidster

Ik ben Chantal, getrouwd met Reinier en samen met onze kinderen wonen wij in Amersfoort-Schothorst

Ik heb korte tijd in de kinderopvang gewerkt en de afgelopen jaren heb ik in het basisonderwijs les gegeven aan groep 1/2. Nu wil ik me bij Kids & Co gaan richten op jongere kinderen. Ik vind het fijn om voor kleine kinderen te zorgen, kinderen persoonlijke aandacht te geven, ze te volgen en begeleiden in hun ontwikkeling en activiteiten met ze uit te voeren.

Ik hou van sporten, ik loop 1 x per week hard en ik sport in de sportschool. Daarnaast ga ik in mijn vrije tijd graag uit eten met mijn man, spreek 's avonds af met vriendinnen of doe leuke dingen met mijn kinderen.

Groetjes Chantal


Jeske
Invalleidster

Hallo allemaal,

Mijn naam is Jeske, 28 jaar en woonachtig in Hoevelaken. Samen met mijn man ben ik trotste ouders van onze dochter Mila en momenteel in verwachting van ons tweede kindje die wij in oktober verwachten.

Ik ben al ruim 10 jaar werkzaam in de kinderopvang en heb binnen alle leeftijdsgroepen van 0 tot 4 jaar veel ervaring kunnen opdoen! 

Ik vind het interessant om elk kind als individu in zijn ontwikkeling te volgen en spelenderwijs uit te dagen. 

Voor mij staat plezier, veiligheid, leren en vooral lekker spelen en ontdekken elke dag weer voorop!

Per half mei zal ik starten als vast gezicht aan de Van Linschotenstraat en ik heb er enorm veel zin in!

Lia
Invalleidster

 

Hallo mijn naam is Lia en ik ben 19 jaar.

Ik heb net mijn opleiding Pedagogisch Werk nivo 4 afgerond en ben gestart bij Kids & Co als invalkracht. Ik woon in Lunteren en in mijn vrije tijd vind ik het leuk om creatief bezig te zijn, te tekenen of lekker te lezen.

Ik heb het altijd al heel erg leuk gevonden om met kinderen te werken en ben dan ook heel erg blij om bij Kids & Co te mogen beginnen :-)